RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

SCF III adalah versi yang diubahsuai daripada Faktor Sel Induk yang dihasilkan oleh Institut Bioperubatan dan Penyelidik Switzerland. Ia adalah penemuan terbaru dalam Therapi Klinikal Sel Induk dan berasal dari kaktus yang terbesar di dunia - Cereus Grandiflorus. Faktor Sel Induk yang diekstrak dari pokok kaktus kemudiannya diubah suai dengan teknologi terkini dalam molekul genetik. Kini, SCF III mempunyai jarak yang paling dekat pada SCF semulajadi manusia dan merupakan satu-satunya bentuk SCF yang boleh dirawat dalam vivo dan menguatkan kesan sel induk yang merangsang, meningkatkan keberkesanan SLC24A5 Inhibitor III.

Annona Muricata, dikenali sebagai kastard-epal Afrika, sejenis buah-buahan yang berpotensi untuk meningkatkan nutrisi & meningkatkan imuniti dan tonik kesihatan umum. Di Afrika, ramai penduduk kampung menganggap ia sebagai buah hadiah dongeng dari tuhan. Sifat-sifat uniknya dalam antiulcer, anti-asid, antibakteria, menggalakkan penyembuhan luka, agen antitumor, aktiviti mengimbangi hormon dan kesan pengukuhan badan, menjadikan ia bahan semulajadi yang ketara untuk mengukuhkan dinding sel induk badan.

Dos

Faktor Sel Induk III (SCF III) berbeza-beza bergantung pada keadaan dan jangkaan individu. Dos pemulihan fungsi adalah dicadangkan pada satu ampul setiap 5 hari, dengan 10 ampoul sebagai satu kursus. Penggunaan perlu dijalankan di bawah profesional yang disahkan. Dos boleh ditambah dengan sewajarnya untuk mencapai keinginan individu.

Indikasi

SCF III boleh diguna terus, atau bercampur dengan air masin perubatan (lebih kurang 100 ml), selama 15 - 30 minit untuk meningkatkan keberkesanan. SCF III adalah sesuai pada individu yang berumur 25 tahun dan ke atas. Kesan adalah lebih ketara apabila digunakan oleh pengguna yang berumur tinggi. SCF III akan merangsang mekanisme pembentukan sel induk dalam tubuh, dengan penghasilan sel induk "pluripotent", dan menukar sel-sel induk "pluripotent" ke sel-sel induk "multipotent", bergantung pada keadaan individu, untuk merangsang pemulihan tisu dan sel, rejuvenasi dan regenerasi.

 

SCF III adalah diindikasikan untuk keadaan berikut:

Kontraindikasi

Kehamilan, ibu yang menyusu, tidak cukup tidur, tekanan darah tinggi dan sesiapa yang hipersensitif terhadap bahan yang diperolehi daripada tumbuhan.

Bungkusan

Setiap kotak mempunyai 10 ampul (10ml setiap ampul).

Kandungan

Ekstrak Cereus Grandiflorus                  5000mcg
Ekstrak Buah Anona Muricata                2000mcg

Penstoran

Simpan di tempat yang kering dan sejuk, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan dari kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: Not 150601305K

Kod Produk: A501