RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Asid hyaluronik (juga dikenali sebagai Hyaluronan) merupakan bahan fisiologi yang terdapat dalam tisu epitelium, bibir dan tisu penghubung badan manusia. Asid hyaluronik terdiri daripada 2% Jumlah Kulit Badan, ia mengunci 98% air. Ia diperbuat daripada Ikan Laut Dalam Alaska di bawah teknologi berpaten, melalui proses hidrolisis, menghasilkan molekul asid hyaluronik yang berkeberatan rendah. Sifat regeneratif-nya membantu melambatkan proses penuaan.

Emas koloid dalam 24k Nanoemas Asid Hyaluronik adalah penangguhan partikel emas tulen dalam asid hyaluronik. Kegunaan terapeutik emas dikenali oleh manusia sejak penemuannya. Emas koloid ini memang tidak bertoksik dan tidak berbahaya. Ia diperbuat dengan menggunakan ketulenan emas tertinggi yang dilombong di Hishikari, Kagoshima di selatan Kyushu, Jepun.

Diekstrak dari plasenta segar Rusa Sika Jepun yang terunggul. Ia adalah 100% tulen dan semulajadi, ia dihasilkan melalui proses emparan yang unik dan proses pembekuan kering pada suhu rendah untuk mengekalkan kandungan elemen bio-aktif yang penting.

Bibir yang berisi menjadi usaha kejaran baru ramai rakyat Asia pada hari ini. Bibir yang cantik tidak hanya membuat seseorang kelihatan lebih menarik, tetapi juga satu simbol daya tarikan kelamin. Ia adalah sesuai untuk orang yang mempunyai bibir nipis atau atrofi bibir disebabkan penuaan. 24k Nanogold Hyaluronic Acid Lips Blossom ™ adalah satu-satu formulasi siri emas 24k yang boleh mengisi bibir anda. Pada masa ini, ia adalah pengisi bibir yang paling popular, digunakan oleh tokoh masyarakat yang terkenal & selebriti Hollywood.

24k Nanogold Hyaluronic Acid Lips Blossom ™ adalah tanda dagangan berdaftar PHRI Bio-Tech. Ini adalah satu-satu siri emas dari penyelidikan & pembangunan PHRI BioTech bersama-sama ahli pakar Jepun dan menjadi agensi global. Ia juga memiliki pertalian untuk kolagen dan elastin, merupakan blok pembinaan kulit bibir anda, yang boleh dikatakan sebagai ‘perancah’ untuk memberikan anda kesan yang berkekalan.

Indikasi

Apabila kita semakin berusia, jumlah asid hyaluronik, kolagen, elastin semulajadi yang memberi struktur kepada kulit, semakin berkurangan. Ini menyebabkan bibir mudah terdedah dan hilang kelantangan. Penurunan ini adalah faktor utama kepada kedutan , bibir menjadi kendur.

Luas permukaan zarah nanogold yang tinggi membolehkan emas berinteraksi dengan berkesan dengan menyokong epitelium bibir, anti-kedutan, memberi kesan anti-penuaan dan mengisikan bibir. Plasenta Rusa Sika adalah sumber yang kaya dengan asid amino, gonadotropin dan faktor-faktor pertumbuhan. Ia menghasilkan kulit yang muda berseri, melicinkan kedutan, memperbaiki tekstur, keanjalan, firma & tenaga, melaraskan warna & menceriakan bibir anda, sebagai pelembab supaya bibir kelihatan lebih bertenaga.

24k Nanogold Hyaluronic Acid Lips Blossom ™ membantu mengembalikan keanjalan, menyimpan kelembapan sel epitelium bibir, mengawal penghijrahan sel, menggalakkan pertumbuhan semula sel-sel epitelium bibir, mengurangkan kedutan dan mengisikan bibir. Mempunyai bibir yang seksi, penuh dan isi yang merapikan adalah salah satu perkara yang sukar dicapai dengan gincu dan pengilat bibir sahaja jika mempunyai bentuk bibir yang kurang sesuai. Semua orang dilahirkan dengan bentuk bibir yang berbeza, mungkin tidak sesuai dengan anda. Tetapi dengan 24k Nanogold Hyaluronic Acid Lips Blossom ™ bentuk bibir anda disempurnakan dan dipertingkatkan kepada anda dan wajah anda.

24k Nanogold Hyaluronic Acid Lips Blossom ™ dihasilkan melalui proses proprietari yang bermula dengan 0,9999 emas tulen dan menghasilkan partikel emas yang amat kecil, hanya beberapa kali diameter atom emas sendiri. Ia tidak mengandungi ion emas.

Saiz nanopartikel emas yang lebih kecil ini menghasilkan luas permukaan partikel yang lebih tinggi daripada jenama lain. Kawasan permukaan partikel menentukan keberkesanan koloid. Tiada kesan sampingan yang pernah dilaporkan. Ia tidak berinteraksi atau mengganggu dengan mana-mana ubatan & mempunyai jangka hayat yang tidak terhad.

Dalam dunia kimia, keluasan permukaan menentukan keberkesanan sesejenis bahan yang akan bertindak balas dengan persekitarannya. Kawasan permukaan partikel emas yang tinggi membolehkan emas berinteraksi dengan berkesan dan menyokong epitelium bibir, memberi kesan anti-kedut & anti-penuaan.

Bekerjasama dengan saintis Jepun, PHRI Bio-Tech telah memberi tumpuan kepada pembangunan proses untuk menghasilkan koloid dengan ciri-ciri fizikal yang unggul. Proses pembangunan melibatkan penggunaan prinsip-prinsip saintifik maju dalam fizik, kimia dan mekanikal kuantum. Sifat-sifat lain yang berkaitan mengenai koloid termasuk konduktiviti, kekeruhan, pH, dan kepekatan.

Satu nanometer adalah satu billionth per meter. Sebatang rambut manusia iaitu kira-kira 3/1000 inci diameter itu sama dengan 73,000 nm diameter. Saiz sebenar 24K partikel nanoemas telah diukur mempunyai purata diameter 0.65 nm dan dijangka lebih kurang 9 atom emas. Saiz kecil ini adalah luar biasa berbanding dengan saiz partikel emas koloid yang lain terdapat dalam produk komersial yang lain. Sejak beberapa tahun, PHRI Bio-Tech telah mengukur saiz partikel dari beratus-ratus sampel emas koloid. Di antara produk yang diukur, partikel yang paling kecil biasanya jatuh dalam lingkungan 10 hingga 100 nm, jarang ada yang lebih kecil. Sebaliknya, ada beberapa kes lebih besar, dengan saiz sehingga beberapa ratus nm diameter.

Dose

24k Nanogold Hyaluronic Acid Lips Blossom ™ dihasilkan melalui proses proprietari dengan 0,9999 emas tulen. Jisim 24k nanoemas adalah sedikit sebanyak lebih berat. Oleh itu, sila goncang sebelum menggunakannya.

24k Nanogold Hyaluronic Acid Lips Blossom ™ boleh digunakan dengan pelbagai frekuensi tertakluk kepada indikasi. Secara umum, satu aplikasi boleh bertahan selama 6 sampai ke 24 bulan. Dos boleh ditambahkan sewajarnya untuk mencapai keinginan individu.

Setiap vial (2 ml) mengandungi

  1. Asid Hyaluronik 800mg
  2. 24K Emas koloid 500mg
  3. Ekstrak Plasenta Rusa 200mg

Langkah Waspada

Tidak sesuai untuk orang yang sensitive kepada produk yang berkiatan dengan Asid Hyaluronik, nanopartikel emas atau plasenta rusa
Mengelakkan sebarang terapi termal muka untuk mengekalkan hasil yang lebih lama.

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Jepun
KKM Reg. No: NOT 141205274K