RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Asid hyaluronik (juga dikenali sebagai Hyaluronan) merupakan bahan fisiologi yang terdapat dalam tisu epitelium dan tisu penghubung badan manusia. Ia diperbuat daripada Ikan Laut Dalam Alaska di bawah teknologi berpaten, melalui proses hidrolisis, menghasilkan molekul asid hyaluronik yang berkeberatan rendah (LMWHA; ∼0.8-8×105 Da). Sifat regeneratif asid hyaluronik dapat membantu melambatkan proses penuaan.

Pic putih Shimizu Jepun dari Okayama adalah berkhasiat tinggi, berair dan manis, dikenali sebagai spesies pic yang terbaik. Ciptaan ini mengandungi Sel Induk Ceramide Pic 3, sesama dengan kulit manusia. Sel Induk Ceramide Pic menggalakkan penghasilan ceramide kulit semulajadi. Ia menyekat pembentukan kedutan, menggalakkan pembentukan tekstur kulit & meningkatkan kelembapan, memupuk kulit berkilat, memberikan satu rawatan yang selamat dan membawa kelicinan kulit yang cepat untuk semua.

Emas koloid dalam 24k Nano-emas Asid Hyaluronik adalah ampaian partikel emas tulen dalam asid hyaluronik. Kegunaan terapeutik emas dikenali oleh manusia sejak penemuannya. Emas koloid ini tidak bertoksik dan tidak berbahaya. Ia diperbuat dengan menggunakan ketulenan emas tertinggi yang dilombong di Hishikari, Kagoshima di selatan Kyushu, Jepun.

Hydro Gold Peach Stem Cell ™ adalah tanda dagangan berdaftar PHRI Bio-Tech. Ini adalah satu-satu siri emas dari penyelidikan dan pembangunan PHRI Bio-Tech bersama-sama dengan ahli pakar Jepun dan menjadi agensi global. 

Indikasi

Apabila kita semakin berusia, jumlah asid hyaluronik semulajadi yang dihasilkan dalam badan semakin berkurangan. Aplikasi asid hyaluronik mengekalkan kelembapan dalam sel-sel epitelium kulit dan mengawal penghijrahan sel. Asid hyaluronik menggalakkan regenerasi sel-sel epitelium, melembutkan garisan wajah.

Ceramides pic adalah serupa dengan ceramides kulit dari segi kimia. Ceramide pic menggalakkan kulit ditekstur semula, kulit terasa lebih lembut dan licin, menyokong kolagen kulit agar dapat wajar yang lebih teguh, meningkatkan kejelasan dan tona kulit, mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus, mengurangkan kekasaran dan kekeringan, serta meningkatkan penghidratan kulit anda agar terasa segar dan seimbang.

"Ceramide pic berkesan menggantikan ceramide kulit yang hilang sewaktu penuaan."

Phytoceramides terdapat dari pelbagai jenis makanan. Tetapi, proses penulenan yang spesifik diperlukan untuk mengeluarkan dan memekatkan ceramides supaya mencapai tahap terapeutik dan bio kesediaan yang optimum sementara mengekalkan struktur molekul tertentu. Tahap ceramides merosot dengan peningkatan usia. Phytoceramides tumbuhan dibukti dapat menggantikan kehilangan ceramides dengan berkesan melalui penumpahan sel, kerosakan kulit, dan penuaan. Ceramide pic dihantarkan cekap ke lapisan epidermis stratum corneum. Kajian terbaru mencadangkan cara penyampaian ini boleh meningkatkan fungsi ceramides pic.

Dalam kimia, keluasan kawasan permukaan menentukan keberkesanan sesejenis bahan yang akan bertindak balas dengan persekitarannya. Kawasan permukaan partikel emas yang tinggi membolehkan emas berinteraksi dengan berkesan dan menyokong epitelium manusia, memberi kesan anti-kedut & anti-penuaan.

Dose

Hydro Gold Peach Stem Cell ™ dihasilkan melalui proses proprietari dengan 0.9999 emas tulen. Jisim 24k nanoemas adalah lebih berat. Oleh itu, goncangan diperlukan sebelum menggunakannya. 

Hydro Gold Peach Stem Cell ™ boleh digunakan dengan pelbagai frekuensi tertakluk kepada indikasi tertentu. Secara umumnya, ketahanan aplikasi tertakluk kepada badan dan gaya hidup individu. Dos boleh ditambahkan dengan sewajarnya untuk mencapai keinginan individu.

Setiap vial ( 3 ml ) mengandungi

  1. Asid Hyaluronik                              1500 mg
  2. Sel Induk Ceramide Pic 3                900 mg
  3. Emas koloid 24k                              600 mg

Langkah Waspada

Tidak sesuai untuk orang yang hipersensitif terhadap produk yang mengandungi asid hyaluronik, buah pic atau nanopartikel emas. Mengelakkan sebarang terapi termal muka untuk mengekalkan kesan yang lebih lama.

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Jepun
KKM Reg. No : NOT160103495K
Product Code : AW 608