RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Asid hyaluronik (juga dikenali sebagai Hyaluronan) merupakan bahan fisiologi yang terdapat dalam tisu epitelium dan tisu penghubung badan manusia. Ia diperbuat daripada Ikan Laut Dalam Alaska di bawah teknologi berpaten, melalui proses hidrolisis, menghasilkan molekul asid hyaluronik yang berkeberatan rendah (LMWHA; ∼0.8-8×10(5) Da). Sifat regeneratif-nya membantu melambatkan proses penuaan.

Pic putih Shimizu Jepun yang ditumbuhi di Okayama adalah berkhasiat tinggi, berair dan manis, dikenali sebagai spesies pic yang terbaik. Ciptaan ini mengandungi Sel Induk Ceramide Pic 3, sesama dengan kulit manusia. Sel Induk Ceramide Pic menggalakkan sintesis semulajadi ceramide kulit. Ia menyekat pembentukan kedutan, menggalakkan pembentukan tekstur kulit & meningkatkan kelembapan, memupuk kulit berkilat, memberikan satu rawatan kelicinan kulit yang cepat dan selamat untuk semua.

Emas koloid dalam 24k Nanoemas Asid Hyaluronik adalah penangguhan partikel emas tulen dalam asid hyaluronik. Kegunaan terapeutik emas dikenali oleh manusia sejak penemuannya. Emas koloid ini memang tidak bertoksik dan tidak berbahaya. Ia diperbuat dengan menggunakan ketulenan emas tertinggi yang dilombong di Hishikari, Kagoshima di selatan Kyushu, Jepun.

Hydro Gold Peach Stem Cell ™ adalah tanda dagangan berdaftar PHRI Bio-Tech. Ini adalah satu-satu siri emas dari penyelidikan & pembangunan PHRI BioTech bersama-sama ahli pakar Jepun dan menjadi agensi global.

Indikasi

Apabila kita semakin berusia, jumlah asid hyaluronik semulajadi yang dihasilkan dalam badan semakin berkurangan. Aplikasi asid hyaluronik mengekalkan kelembapan dalam sel-sel epitelium kulit dan mengawal penghijrahan sel. Asid hyaluronik menggalakkan regenerasi sel-sel epitelium, melembutkan garisan wajah.

Ceramides pic adalah serupa dengan ceramides kulit di segi kimia. Ceramide pic menggalakkan kulit ditekstur semula, kulit terasa lebih lembut & licin, menyokong kolagen kulit agar dapat wajar yang lebih teguh, meningkatkan kejelasan & tona kulit, mengurangkan penampilan kedutan & garis-garis halus, mengurangkan kekasaran & kekeringan, meningkatkan penghidratan kulit anda agar terasa segar & seimbang.

"Ceramide pic berkesan menggantikan ceramide kulit yang hilang sewaktu penuaan."

Phytoceramides terdapat dalam banyak jenis makanan. Tetapi, proses penulenan yang spesifik diperlukan untuk mengeluarkan dan memekatkan ceramides untuk mencapai tahap terapeutik dan bio kesediaan yang optimum -- sementara mengekalkan struktur molekul tertentu. Tahap ceramides merosot dengan ketara dengan peningkatan usia. Phytoceramides tumbuhan telah dinyatakan dapat menggantikan kehilangan ceramides yang hilang dengan berkesan melalui penumpahan normal sel, kerosakan kulit, dan penuaan. Ceramide pic dihantarkan cekap ke lapisan stratum corneum epidermis. Kajian terbaru mencadangkan cara penyampaian ini boleh meningkatkan fungsi ceramides pic.

Dalam dunia kimia, keluasan permukaan menentukan keberkesanan sesejenis bahan yang akan bertindak balas dengan persekitarannya. Kawasan permukaan partikel emas yang tinggi membolehkan emas berinteraksi dengan berkesan dan menyokong epitelium manusia, memberi kesan anti-kedut & anti-penuaan.

Dose

Hydro Gold Peach Stem Cell ™ dihasilkan melalui proses proprietari dengan 0,9999 emas tulen. Jisim 24k nanoemas adalah sedikit sebanyak lebih berat. Oleh itu, sila goncang sebelum menggunakannya.

Hydro Gold Peach Stem Cell ™ boleh digunakan dengan pelbagai frekuensi tertakluk kepada indikasi. Secara umumnya, ketahanan aplikasi tertakluk kepada badan individu & gaya hidup seseorang. Dos boleh ditambahkan sewajarnya untuk mencapai keinginan individu.

Setiap vial ( 3 ml ) mengandungi

  1. Asid Hyaluronik 1500 mg
  2. Sel Induk Ceramide Pic3 900 mg
  3. Emas koloid 24k 600 mg

Langkah Waspada

Tidak sesuai untuk orang yang sensitive kepada produk yang berkiatan dengan Asid Hyaluronik, buah pic atau Nanopartikel emas. Mengelakkan sebarang terapi termal muka untuk mengekalkan hasil yang lebih lama.

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Jepun
KKM Reg. No : NOT160103495K
Product Code : AW 608