RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Solusi Swiss C + Kolagen merupakan satu sediaan pelbagai fungsi yang diformulasikan bersama-sama Kolagen. Vitamin C adalah unsur surih yang penting untuk pembinaan kolagen selain daripada bahan koordinasi-bio yang sangat penting bagi proses biokimia badan. Kolagen di dalam produk ini adalah kolagen yang spesifik untuk sel-sel kulit, salur darah dan tulang rawan. Solusi Swiss C + Kolagen menghasilkan efikasi yang sinergistik dalam pelbagai aspek, dan ia juga mengandungi kuantiti kolagen yang paling tinggi berbanding produk saingan lain.

Indikasi

Ia diadministrasi bagi tujuan:

  1. 1. Pemutihan:
  2. Vitamin C yang beredar di dalam badan akan bertindak sebagai agen penghadang cahaya, membentuk perlindungan daripada cahaya UV, pada masa yang sama menghalang pemendakan melanin (pigmen hitam yang mengelapkan kulit). Oleh sebab kebolehannya yang boleh memutihkan kulit, ia telah menjadi rahsia untuk kulit yang putih, halus dan muda di kalangan selebriti serata dunia.
  3.  
  4. 2. Rejuvenasi Kulit:
  5. Vitamin C di dalam produk ini akan menstimulasikan sintesis kolagen secara sistematik dan seterusnya menghasilkan kulit yang lebih tegang, halus dan kenyal. Kolagen yang digunakan dalam produk ini menghasilkan pemulihan serta-merta terhadap paras kolagen dalam badan dan menghasilkan rejuvenasi kulit dengan lebih cepat.
  6.  
  7. 3. Menguatkan Imun & Anti-Inflamasi:
  8. Ia digunakan untuk melegakan jangkitan akut, terutamanya semasa jangkitan selesema.

Dos

Solusi Swiss C + Kolagen boleh digunakan pada frekuensi yang berbeza bergantung kepada jenis indikasi. Secara umum, pengguna dinasihatkan untuk menggunakan 2-3 ampul secara selang sehari dengan jumlah 60 ampul untuk satu kursus. Penggunaan yang sama boleh diulang selepas 4 minggu kemudian. Frekuensi dan dos yang lebih tinggi boleh dipertingkatkan untuk mendapatkan keputusan yang lebih baik dan cepat, di bawah nasihat dan pemerhatian professional yang bertauliah.

Bungkusan:

Setiap kotak mengandungi 10 ampul berisi cecair, yang terdiri daripada 2ml Vitamin C (Asid Askorbit) dan cecair kolagen.

Setiap ampul 2ml mengandungi:
Asid Askorbit     1000 mg
Kolagen               500 mg

Kontraindikasi:

Tidak sesuai untuk orang yang sensitive kepada produk yang mengandungi vitamin C atau kolagen.

Penstoran:

Simpan di tempat yang kering dan sejuk, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan dari kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg no.: NOT 140906139K

Produk kod : W204