RM 0.00
Out of Stock

Pengenalan

Pernahkah anda bermimpi menjadi seorang yang mampu menarik perhatian, menerima pujian serta dicemburui ramai kerana keserian kulit? Dalam kehidupan yang penuh dengan tekanan dan terdedah kepada pencemaran yang berterusan, kulit kita sentiasa berada di bawah ancaman. Ubahlah rutin penjagaan kulit anda dan miliki kulit yang sihat dan bercahaya! Kulit bukan sekadar kanvas, tetapi mencerminkan daya hidup anda. Memperkenalkan Kapsul Fairplus III, bukan sekadar produk kesihatan biasa, tetapi sahabat baru kulit anda. Dicipta untuk wanita moden yang ingin memanjakan dan meremajakan kulit mereka. Ia membantu kulit anda mendapatkan semula kesihatan dan keserian kulit. Lupakan bergantung sepenuhnya pada toner dan pembersih kerana kecantikan sejati adalah lebih mendalam, iaitu detoksifikasi dari dalam. Tindakan yang cepat dan betul memang penting sebelum kulit kita kehilangan keserian semulajadi. Dengan formulanya yang maju dari segi dermatologi, Kapsul Fairplus III adalah tiket anda untuk kulit yang sihat dan bertenaga, sahabat sejati dalam perjalanan anda untuk mencapai keadaan kulit yang terbaik.

 

Penerangan Produk

Kapsul Fairplus III adalah suplemen kesihatan pemutihan kulit yang dihasilkan dengan formulasi khas yang berasal dari New Zealand, dan dikilangkan di Malaysia, menjamin kualiti dan keberkesanan yang tertinggi. Ia berfungsi untuk meningkatkan kecantikan semula jadi anda secara dari dalam. Dihasilkan dengan bahan-bahan terbaik dan disokong oleh penyelidikan terkini, setiap kapsul merupakan bukti komitmen kami terhadap keunggu lan dan kulit anda yang cerah. Produk ini telah melepasi semua ujian dalaman untuk memastikan keselamatan dan berkualiti tinggi, memberikan anda ketenangan fikiran ketika menggunakannya.

Diperkaya dengan antioksidan yang kuat termasuk L-Glutathione, vitamin C dan vitamin E, serta ramuan yang menyayangi kulit, L-cystine yang berfungsi untuk detoksifikasi dan penyelenggaraan kulit, rambut dan kuku yang sihat. Kapsul Fairplus III dapat menangani masalah tona kulit yang tidak sekata, jerawat dan pigmentasi, memberi anda wajah kulit sempurna yang memancarkan keyakinan. Formulasi unik kami menggabungkan keajaiban alam semula jadi untuk menyuburkan dan meremajakan kulit anda, menjadikannya lebih cerah, licin dan kelihatan lebih muda.

Kapsul Fairplus III ialah sekutu utama anda dalam perjalanan untuk mencapai wajah kulit yang sempurna. Tingkatkan rutin kecantikan anda ke tahap yang lebih tinggi dan biarkan kecantikan sejati anda bersinar dengan setiap kapsul!

 

Bungkusan

Setiap botol mengandungi 60 kapsul.
Disimpan di dalam bekas PET atau HDPE (dengan kod keselamatan 2 di bawah botol)

Kandungan

Setiap kapsul mengandungi:
Asid Askorbik (Vitamin C)                          193.05 mg 
L-Glutathione                                               132.3 mg 
L-Cystine                                                     80.77 mg 
DL-Alpha-Tocopheryl Acetate                           19 mg
(Kapsul menghantar nutrien melepasi laluan asid dalam perut dan melepaskan ramuan dalam saluran GI untuk penyerapan yang lebih mantap dan pengurangan refluks.)

 

Indikasi

Kapsul Fairplus III telah diuji secara klinikal, direka untuk menggalakkan kitaran sihat pertumbuhan semula sel-sel kulit. Ia boleh digunakan untuk tujuan:

1. Menyekat pengeluaran melanin (dengan mengganggu pengaktifan enzim tirosinase).

2. Membantu sel-sel baru, sel-sel kulit yang lebih cerah naik ke permukaan kulit.

3. Membantu dalam menapis sinaran UV dari cahaya matahari dengan penapis yang berasaskan tumbuhan organik.

4. Pengelupasan sel-sel mati, sel-sel berpigmen.

5. Detoksifikasi.

6. Penyelenggaraan kulit, rambut dan kuku yang sihat.

7. Ia mengembalikan tenaga & kekuatan.

 

Kontraindikasi

Pengguna yang hipersensitif dengan kandungan produk, mengalami masalah buah pinggang, mengandung atau mengalami masalah kekurangan enzim G6PD.

 

Dos

Disarankan supaya dos diubah mengikut keadaan dan keperluan individu. Biasanya dos diambil mengikut saiz badan dan keadaaan individu.
Dewasa: Ambil 2 (dua) kapsul setiap hari selepas makan. Ambil sejumlah 6 botol (360 kapsul) sebagai satu kursus.

 

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering di bawah 30°C, jauhkan daripada cahaya matahari. Jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Ini adalah pengiklanan produk suplemen

KKM Reg. No.: MAL24016088NC

Kod produk: W207