RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Sebuah musim panas pada tahun 1949, di sebuah kampung kecil di Yunani, seorang budak lelaki Negro berusia 9 tahun terjatuh ke dalam sungai. Apabila dia diselamatkan dari sungai dan dihantar ke hospital, budak lelaki tersebut berada dalam koma disebabkan jangkitan bakteria pada hati. Dia kemudian dirawat dengan interleukins-2, tetapi masih berada dalam koma dan kelihatan pucat selepas rawatan. Keajaiban telah terjadi pada 10 hari kemudian, apabila dia dirawat dengan interleukins-2 + pyridoxine, dengan kejutan semua pihak, budak lelaki tersebut bangun dengan kulit yang cerah dan kompleksi yang sempurna.

Kejadian ini diiktiraf sebagai salah satu penemuan perubatan terbesar dalam abad ke-20, di mana interleukins-2 + pyridoxine telah dikenalpasti sebagai sebatian perlindungan hati, serta keberkesanannya dalam depigmentasi. Kombinasi kedua-dua sebatian ini digambarkan sebagai pemusnah melanin dan telah digunakan secara meluas dalam terapi pencerahan kulit sebagai agen pemutihan. Dermatologi terkenal di Yunani, Profesor Dr. Poziskis, telah menggunakan Interleukins-2 + Pyridoxine kepada berjuta-juta pesakit di seluruh dunia, menjadikannya sebagai rahsia pemutihan kulit yang mendapat populariti di golongan atasan. Dengan ini, Profesor Dr. Poziskis dianugerahkan Hadiah Nobel Perubatan.

Interleukins-2 mempunyai fungsi asas yang serupa dengan Vitamin C, tetapi 100 kali lebih baik daripada Vitamin C. Dengan kemajuan dalam Perubatan Estetik, aplikasi Interleukins-2 + Pyridoxine telah berkembang untuk merangkumi estetika dan penjagaan kesihatan. Interleukins-2 + Pyridoxine adalah formulasi terkini yang diperkenalkan oleh 29NEXENTURY. Ia dicipta oleh institusi perubatan terkenal di Switzerland, dengan teknologi paten terkini, yang ditandai oleh keberkesanan yang lebih tinggi dan kesan sampingan yang sedikit berbanding dengan produk lain. Oleh itu, ia adalah produk yang sangat selamat dan berkesan untuk menjamin kesihatan dan kompleksi kulit yang lebih sempurna.

Penerangan Produk

Interleukin-2 merupakan faktor yang meningkatkan aktiviti sel-T, sel NK, dan faktor limpatik yang lain. Ia meningkatkan proliferasi sel darah putih di samping menguatkan mobiliti dan potensi. Ia juga meningkatkan rembesan antibodi dan interferon, dengan itu, ia menjadi suatu agen antiviral dan anti-melanin, serta meningkatkan imuniti. Tiada kesan sampingan yang diperhatikan dalam kajian klinikal haiwan, seperti yang ditunjukkan dalam ujian darah dan air kencing. Ujian sistem peredaran darah, patologi dan histologi tidak menunjukkan sebarang kesan negatif selepas administrasi bahan ini.

Pyridoxine merupakan bahan utama dalam kebanyakan enzim badan dan ia memainkan peranan dalam pelbagai proses metabolik badan terutamanya metabolisma asid amino. Kekurangan pyridoxine boleh menyebabkan kecacatan pada kulit, sistem saraf pusat dan juga hematopoiesis (pembentukan sel darah). Pyridoxine juga memainkan peranan penting dalam neurotransmisi, sintesis glukosa, pembentukan salutan meilin pada sel saraf, sel darah merah, asid nukleik, dan pelbagai asid amino yang penting.

Indikasi

Penyelidikan klinikal menunjukkan bahawa Interleukin-2 + Pyridoxine adalah sangat berefikasi dalam keadaan-keadaan berikut:

  1. 1. Melindungi sel dan hati daripada radiasi.
  2. 2. Mengikat toksin, logam, dan karsinogen di dalam badan, menuetralkan dan mengumuhkan ia dari badan.
  3. 3. Melindungi membran sel daripada oksidasi. Ia juga mengelakkan hemolisis sel darah merah selain meningkatkan sintesis haemoglobin. Oleh itu, ia membantu dalam menghindarkan penyakit anemia, loya, dan penyakit hati.
  4. 4. Penyelidikan klinikal terkini menunjukkan bahawa produk ini dapat memperbaiki alergi yang disebabkan oleh ketidakseimbangan acethylcoline dan cholinesterase, mengelakkan penuaan kulit dan pigmentasi, dan juga penemuan terbaru dalam pemutihan kulit
  5. 5. Menghalang penuaan kulit, kekeringan kulit dan pigmentasi, ia juga mengelakkan melanin daripada naik ke permukaan kulit, oleh itu ia menjadi suatu formulasi terkini dalam pemutihan kulit.
  6. 6. Sesuai untuk digunakan oleh individu yang mempunyai tabiat merokok yang berpanjangan, ketagihan alkohol, penyalahgunaan dadah, masa tidur yang tidak seragam.

Dos

Dos interleukin-2 + Pyridoxine adalah berbeza dan bergantung kepada keperluan dan kehendak individu. Lazimnya, pengguna disaran untuk mengguna 1 vial berselang hari. Satu kursus memerlukan penggunaan 18 vial untuk mendapatkan kesan yang optimum.

Bungkusan

Setiap kotak megandungi 6 vial serbuk Interleukin-2 yang diliposiskan (1.2g setiap vial) dan 6 vial Pyridoxine (4ml setiap vial).

Kandungan

Transgenic Barley SH-Polypeptide-25         1.2 g
Pyridoxine                                         100mg

Kontraindikasi

Kehamilan atau hipersensitif terhadap ramuan produk ini.

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT171201325K

Kod Produk: W205