RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Suatu musim panas pada tahun 1949, di sebuah perkampungan Greece, seorang budak kecil berbangsa negro telah terjatuh ke dalam sungai. Apabila dia diselamatkan dan dihantar ke hospital, budak itu telah menjadi koma disebabkan jangkitan bakteria pada hati. Dia kemudiannya telah dirawat dengan Interleukin-2 + pyridoxine, namun dia masih berada dalam keadaan koma dan kelihatan pucat selepas rawatan. Keajaiban telah terjadi, selepas 10 hari, apabila budak itu bangun dengan kulit yang cerah dan kompleksi yang sempurna.

Insiden ini telah dikenalpasti sebagai suatu penemuan perubatan di kurun ke-20 di mana Interleukin-2 + pyridoxine telah dikenalpasti sebagai suatu agen pelindung hati dan juga anti- pigmentasi. Kombinasi kedua-dua item ini dikenali sebagai pemusnah melanin dan telah digunakan secara meluas sebagai agen pemutihan. Seorang dermatologis terkemuka di Greece, Professor Dr Poziskis telah menggunakan rawatan Interleukin-2 + pyridoxine untuk jutaan pesakit serata dunia, menjadikan ia sebagai suatu rahsia pemutihan kulit, yang menjadi semakin popular di golongan atasan. Produk tersebut juga dianugerahi Anugerah Nobel dalam bidang perubatan.

Dengan kemajuan perubatan, aplikasi Interleukin-2 + pyridoxine telah menjadi semakin meluas untuk merangkumi penjagaan kesihatan. Interleukin-2 + pyridoxine yang diperkenalkan oleh 29NEXENTURY merupakan formulasi yang dicipta oleh institusi perubatan terkenal Switzerland, dengan menggunakan teknologi yang dipaten, menjadikan ia lebih berefikasi dan mempunyai kesan sampingan yang sedikit berbanding dengan produk lain. Oleh itu, ia merupakan produk yang sangat selamat dan berefikasi bagi menjamin kesihatan dan kompleksi kulit yang lebih sempurna.

Penerangan Produk

Interleukin-2 merupakan faktor yang meningkatkan aktiviti sel-T, sel NK dan faktor limpatik yang lain, meningkatkan proliferasi sel darah putih di samping menguatkan mobiliti dan potensi. Ia juga meningkatkan sekresi antibodi dan interferon, dengan itu ia menjadi suatu agen antiviral dan anti-melanin, dan juga meningkatkan imuniti. Tiada kesan sampingan yang diperhatikan dalam kajian klinikal haiwan, seperti yang ditunjukkan dalam ujian darah dan air kencing. Ujian sistem peredaran darah, patologi dan histologi tidak menunjukkan sebarang kesan negatif selepas administrasi bahan ini.

Pyridoxine merupakan bahan utama dalam kebanyakan enzim badan dan ia memainkan peranan dalam pelbagai proses metabolik badan terutamanya metabolisma asid amino. Kekurangan pyridoxine boleh menyebabkan kecacatan pada kulit, sistem saraf pusat dan juga hematopoiesis (pembentukan sel darah). Pyridoxine juga memainkan peranan penting dalam neurotransmisi, sintesis glukosa, pembentukan salutan meilin pada sel saraf, sel darah merah, asid nukleik dan asid amino penting yang lain.

Indikasi

Penyelidikan klinikal menunjukkan bahawa Interleukin-2 + Pyridoxine adalah sangat berefikasi dalam keadaan-keadaan berikut:

  1. 1. Melindungi sel dan hati daripada radiasi.
  2. 2. Mengikat toksin, logam dan karsinogen di dalam badan, menuetralkan dan mengumuhkan ia dari badan.
  3. 3. Melindungi membran sel daripada oksidasi. Ia juga mengelakkan hemolisis sel darah merah selain meningkatkan sintesis haemoglobin, oleh itu, ia membantu dalam menghindarkan penyakit anemia, loya dan penyakit hati.
  4. 4. Penyelidikan klinikal terkini menunjukkan bahawa produk ini dapat memperbaiki alergi yang disebabkan oleh ketidakseimbangan acethlcoline dan cholinesterase, mengelakkan penuaan kulit dan pigmentasi, dan juga penemuan terbaru dalam pemutihan kulit
  5. 5. Menghalang penuaan kulit, kekeringan kulit dan pigmentasi, ia juga mengelakkan melanin daripada naik ke permukaan kulit, oleh itu ia menjadi suatu formulasi terkini dalam pemutihan kulit.
  6. 6. Sesuai untuk digunakan oleh individu yang mempunyai tabiat merokok yang berpanjangan, ketagihan alkohol, penyalahgunaan dadah, masa tidur yang tidak seragam.

Dos

Dos of interleukin-2 + Pyridoxine adalah berbeza dan bergantung kepada keperluan dan kehendak individu. Lazimnya, pengguna disarankan supaya mengguna 1 vial berselang hari. Satu kursus memerlukan penggunaan 18 vial, untuk mendapatkan efikasi yang optimum.

Bungkusan

Setiap kotak megandungi 6 vial serbuk Interleukin-2 yang diliposiskan (1.2g setiap vial) dan 6 vial Pyridoxine (4ml setiap vial).

Kandungan

Transgenic Barley SH-Polypeptide-25         1.2 g
Pyridoxine                                         100mg

Kontraindikasi

Kehamilan atau hipersensitif terhadap ramuan produk ini.

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT171201325K

Kod Produk: W205