RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan:

SLC24A5 merupakan suatu gen yang terletak pada kromosom ke-15 dalam badan manusia. Ia terdiri daripada 396 molekul asid amino. Kajian perubatan terkini menunjukkan gen SLC24A5 akan menentukan kuantiti dan aktiviti melanosit, sama bagi manusia dan juga haiwan, i.e. aktiviti gen SLC24A5 yang tinggi akan meningkatkan kuantiti melanosit, menghasilkan lebih banyak melanin, menyebabkan kulit yang lebih gelap. Mereka yang mempunyai gen SLC24A5 yang kurang aktif akan menghasilkan melanosit yang lebih rendah, jadi kulit lebih cerah.

Sekali lagi, ahli-ahli sains perubatan dari Switzerland telah mengasingkan kumpulan khas SLC24A5 inhibitor III , yang mampu menindas aktiviti gen SLC24A5, terbukti menindas SLC24A5 gen in vitro dan in vivo, yang merupakan satu-satunya rumusan yang boleh memutihkan kulit melalui genetik.

SCF III adalah versi yang diubahsuai daripada Faktor Sel Induk yang dihasilkan oleh Institut Bioperubatan dan Penyelidik Switzerland. Ia adalah penemuan terbaru dalam Therapi Klinikal Sel Induk dan berasal dari kaktus yang terbesar di dunia - Cereus Grandiflorus. Faktor Sel Induk yang diekstrak dari pokok kaktus kemudiannya diubah suai dengan teknologi terkini dalam molekul genetik. Kini, SCF III mempunyai jarak yang paling dekat pada SCF semulajadi manusia dan merupakan satu-satunya bentuk SCF yang boleh dirawat dalam vivo dan menguatkan kesan sel induk yang merangsang, meningkatkan keberkesanan SLC24A5 Inhibitor III.

Anona Muricata, dikenali sebagai kastard-epal Afrika, sejenis buah-buahan yang berpotensi untuk meningkatkan nutrisi & meningkatkan imuniti dan tonik kesihatan umum. Di Afrika, ramai penduduk kampung menganggap ia sebagai buah hadiah dongeng dari tuhan. Sifat-sifat uniknya dalam antiulcer, anti-asid, antibakteria, menggalakkan penyembuhan luka, agen antitumor, aktiviti mengimbangi hormon dan kesan pengukuhan badan, menjadikan ia bahan semulajadi yang ketara untuk mengukuhkan dinding sel induk badan.

Indikasi:

Kajian klinikal menunjukkan Penindas SLC24A5 III boleh menindas aktiviti gen SLC24A5, dengan deaktifkan gen ini, lintasan kimia hormon penghasil melanin, contohnya tyrosinase, NCKX5...dll, menjadikan kulit lebih cerah. Dengan kawalan teknologi berpaten, Penindas SLC24A5 III hanya akan bertindak ke atas melanosit di dalam kulit tanpa memberi kesan kepada sel berpigmen pada rambut dan mata. Oleh itu, rawatan Penindas SLC24A5 III tidak akan menyebabkan albinism, tetapi akan mencapai efikasi pemutihan yang ketara. Produk ini telah terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, pigmentasi, tona kulit yang tidak sekata...etc.

SCF III boleh dirawat secara terus, pada individu berumur 25 tahun dan ke atas. SCF III akan merangsang mekanisme pembentukan sel induk dalam tubuh, dengan penghasilan sel induk "pluripotent", dan menukar sel-sel induk "pluripotent" ke sel-sel induk "multipotent", bergantung pada keadaan individu, untuk merangsang pemulihan tisu dan sel, rejuvenasi dan regenerasi.

 

SCF III adalah diindikasikan untuk keadaan berikut:

  1. 1. Memperbaiki abrasi kromosom genetik untuk memulihkan sel seluruh badan;
  2. 2. Memperbaiki fungsi badan yang mengalami degenerasi;
  3. 3. Memulihkan semua fungsi badan ke tahap optimum semula;
  4. 4. Mengelakkan keguguran rambut, uban dan sindrom degenerasi rambut yang lain;
  5. 5. Memulihkan keanjalan dan kompleksi kulit;
  6. 6. Meningkatkan ingatan dan keupayaan kognitif.
  7. 7. Mempertingkatkan motilitas sel dan menyekat melanosit tersebar luas.

Dos:

Penindas SLC24A5 III atau SCF III boleh diguna terus, atau bercampur dengan air masin perubatan (lebih kurang 100 ml), masa penggunaan dari 15 - 30 minit untuk meningkatkan keberkesanan.

Dos Penindas SLC24A5 III dan Faktor Sel Induk III (SCF III) berbeza-beza bergantung pada keadaan dan jangkaan individu. Dos pemulihan fungsi iaitu satu SCF III berikutan dengan 3 hari penindas SLC24A5 III.
Satu ampul sehari, dengan 1 kotak sebagai satu kursus. Dos boleh ditambah sewajarnya untuk mencapai keinginan individu. Secara umumnya, ia berbeza-beza mengikut jenis kulit & kecergasan fizikal individu.
Penggunaan harian perlu dilakukan oleh profesional yang disahkan. Mesti mengelakkan makanan laut yang bercengkerang & alkohol sewaktu tempoh penggunaan.

Setiap ampul (10ml) mengandungi:          Bungkusan :

Ekstrak Bunga/Daun/Pokok Leontopodium alpinum                                      500mcg    9x10ml
Ekstrak Bunga Leontopodium alpinum                                           500mcg 
Ekstrak Cereus grandiflorus                                              5000mcg   3x10ml
Ekstrak Buah Anona muricata                                            2000mcg 

Kontraindikasi:

Kehamilan, ibu yang menyusu dan sesiapa yang hipersensitif terhadap bahan yang diperolehi daripada tumbuhan.

Penstoran:

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT171200069K

Kod Produk: W201