RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan:

Memperkenalkan gen SLC24A5, sebuah gen penting yang terletak di kromosom 15 dalam genom manusia. Gen tersebut digunakan untuk menghasilkan SLC24A5 protein yang terdiri daripada 396 molekul asid amino. Kajian perubatan terkini menunjukkan bahawa gen SLC24A5 berfungsi dengan konsisten pada manusia dan juga haiwan. Aktiviti gen SLC24A5 yang tinggi menghasilkan banyak melanosit dan meningkatkan pengeluaran melanin. Sebaliknya, aktiviti SLC24A5 yang rendah menghasilkan kurang melanosit dan mengurangkan pengeluaran melanin, menyumbang kepada kulit yang lebih cerah.

Sebenarnya, saintis perubatan Switzerland telah mengasingkan kumpulan unik sebatian SLC24A5 inhibitor III. Pemeriksaan klinikal yang teliti telah membuktikan keberkesanan luar biasa SLC24A5 inhibitor III dalam menindas aktiviti gen SLC24A5, sama ada in vitro atau in vivo. SLC24A5 inhibitor III adalah satu-satunya formulasi yang berhasil untuk memutihkan kulit melalui pengawalan gen.

Faktor Sel Induk III (SCF III) merupakan versi yang diperbaharui daripada Faktor Sel Induk yang dihasilkan oleh Institut Penyelidikan Bioperubatan Switzerland. Inovasi terkini dalam terapi klinikal sel induk ini berasal dari Cereus grandiflorus, salah satu spesies tumbuhan yang jarang ditanam. Faktor Sel Induk yang diekstrak kemudiannya diubah suai melalui teknologi genetik molekul terkini, menghasilkan SCF III dengan kedekatan terbesar kepada SCF manusia semula jadi dan merupakan satu-satunya bentuk SCF yang boleh digunakan in vivo serta memberikan kesan merangsang sel induk, meningkatkan keberkesanan SLC24A5 inhibitor III.

Anona muricata, yang lebih dikenali sebagai epal kustard Afrika yang berpotensi untuk meningkatkan nutrisi serta imuniti. Di Afrika, ramai penduduk kampung menganggapnya sebagai hadiah dongeng dari tuhan. Dikenali dengan sifat uniknya, termasuk antiulcer, antasid, antibakteria, penyembuhan luka, aktiviti antitumor, keseimbangan hormon, dan kesan pengukuhan badan. Anona muricata muncul sebagai bahan semulajadi yang ketara untuk mengukuhkan dinding sel induk badan.

Indikasi:

Kajian klinikal telah mengungkapkan bahawa SLC24A5 Inhibitor III memiliki keupayaan luar biasa untuk menindas aktiviti gen SLC24A5. Tindakan yang mendalam ini berlaku di peringkat genetik, berkesan untuk mengehadkan mekanisme penghasilan melanin. Dengan gangguan semua proses biokimia yang berkaitan dengan pengaktifan melanosit dan pengeluaran melanin, SLC24A5 Inhibitor III meluaskan pengaruhnya untuk menindas pengeluaran hormon pro-melanin, termasuk enzim tirosinase dan NCKX5. Dengan kawalan teknologi berpaten, SLC24A5 Inhibitor III hanya akan bertindak ke atas melanosit di dalam kulit tanpa memberi kesan kepada sel berpigmen pada rambut dan mata. Oleh itu, rawatan SLC24A5 Inhibitor III tidak akan menyebabkan albinism, tetapi akan mencapai efikasi pemutihan yang ketara. Produk ini telah terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, mengurangkan pengendapan melanin, dan menambah baik warna kulit yang tidak sekata.

SCF III sesuai untuk individu yang berumur 25 tahun dan ke atas. Sebatian penting ini merangsang mekanisme penghasilan sel induk dalam badan. Oleh itu, penghasilan sel "pluripotent" berlaku dengan kadar yang tinggi, dan SCF III mengatur transformasi mereka menjadi jenis khusus sel-sel "multipotent" dengan fungsi masing-masing. Proses ini bertujuan untuk membaiki tisu dan sel, pembaharuan, dan tujuan rejuvenasi dan regenerasi. 

SCF III adalah diindikasikan untuk keadaan berikut:

  1. 1. Memperbaiki abrasi kromosom genetik untuk memulihkan sel seluruh badan;
  2. 2. Memperbaiki fungsi badan yang mengalami degenerasi;
  3. 3. Memulihkan semua fungsi badan ke tahap optimum semula;
  4. 4. Mengelakkan keguguran rambut, uban dan sindrom degenerasi rambut yang lain;
  5. 5. Memulihkan keanjalan dan kompleksi kulit;
  6. 6. Meningkatkan ingatan dan keupayaan kognitif.
  7. 7. Mempertingkatkan motilitas sel dan menyekat melanosit tersebar luas.

Dos:

SLC24A5 Inhibitor III atau SCF III boleh diguna terus, atau bercampur dengan air garam perubatan (lebih kurang 100 ml), masa penggunaan dari 15 - 30 minit untuk meningkatkan keberkesanan.

Dos SLC24A5 Inhibitor III dan SCF III berbeza-beza bergantung pada keadaan dan jangkaan individu. Dos pemulihan fungsi iaitu satu SCF III berikutan dengan 3 hari SLC24A5 Inhibitor III. Satu ampul sehari, dengan 1 kotak sebagai satu kursus. Dos boleh ditambah sewajarnya untuk mencapai keinginan individu. Secara umumnya, ia berbeza-beza mengikut jenis kulit & kecergasan fizikal individu. Penggunaan harian perlu dilakukan oleh profesional yang disahkan. Makanan laut yang bercengkerang & alkohol perlu dielakkan sewaktu tempoh penggunaan.

Setiap ampul (10ml) mengandungi:          Bungkusan :

Ekstrak Bunga/Daun/Pokok Leontopodium alpinum                                      500mcg    9x10ml
Ekstrak Bunga Leontopodium alpinum                                           500mcg 
Ekstrak Cereus grandiflorus                                              5000mcg   3x10ml
Ekstrak Buah Anona muricata                                            2000mcg 

Kontraindikasi:

Kehamilan, ibu yang menyusu dan sesiapa yang hipersensitif terhadap bahan yang diperolehi daripada tumbuhan.

Penstoran:

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT171200069K

Kod Produk: W201