RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Penerangan Produk

Diekstrak dari plasenta segar Rusa Sika Switzerland yang terunggul.

Ia mengandungi asid amino yang kaya, polisakarida pelekat, gonadotropin, Vitamin E dan B siri, menapai (asid malic dan hydracid) dan pelbagai mineral seperti kalsium, fosforus, zat besi, zink, tembaga, dan sebagainya. Solusi Plasenta Rusa Berkepekatan Tinggi adalah 100% tulen dan semulajadi, ia dihasilkan melalui proses emparan yang unik dan proses pembekuan kering pada suhu rendah untuk mengekalkan kandungan elemen bio-aktif yang penting.

Dengan faktor pertumbuhan & faktor pemindahan yang kaya, ekstrak adalah 20: 1 ; 1000mg bahan aktif yang pekat diekstrak dari 20,000 mg plasenta rusa yang segar.

Indikasi

Plasenta segar Rusa Sika adalah sumber yang kaya dengan nutrien dan faktor-faktor pertumbuhan, ia serupa dengan plasenta manusia di segi bio-kimia. Salah satu komponen utama adalah asid hyaluronik yang hadir secara semula jadi dalam plasenta rusa. Asid hyaluronik membantu untuk menyemai kulit, fungsi sendi dan memperbaiki penglihatan.

Plasenta rusa juga mengandungi Sesama Insulin Faktor Pertumbuhan-1 ,IGF 1 yang bertahap tinggi, ia menggalakkan pertumbuhan tisu dan meningkatkan kesihatan organ-organ. Hampir setiap sel dalam badan kita dipengaruhi oleh faktor IGF 1 ini, seperti hati, buah pinggang, tulang, tulang rawan, sel-sel saraf, hormon pertumbuhan dan termasuk proses sintesis DNA. Amino asid dan gonadotropin yang kaya memupuk penghasilan kulit yang muda berseri, melicinkan kedutan, memperbaiki tekstur, keanjalan / ketegangan, firma & memberi tenaga kepada kulit, memutihkan & mencergaskan kulit, mengurangkan penampilan selulit dengan pelembab supaya kulit kelihatan cergas.

Rusa dianggap sebagai haiwan yang berperingkat lebih tinggi dan plasenta rusa amat serupa dengan plasenta manusia dari segi kimia. Ia adalah berkhasiat dan selamat.

Kebaikan Solusi Plasenta Rusa Berkepekatan Tinggi:

Lain-lain

Dalam usaha untuk memastikan keselamatan, plasenta diuji dan ditulenkan untuk mengeluarkan komponen yang berbahaya. Protein yang tertentu dalam plasenta juga boleh diterjemahkan melalui proses pensterilan.

Plasenta rusa dipercayai oleh para saintis sebagai sumber zat bioaktif utama, mengandungi hormon dan faktor pertumbuhan yang diperlukan untuk menggalakkan kesihatan yang baik.

Dos

Dos Solusi Plasenta Rusa Berkepekatan Tinggi berbeza-beza bergantung pada keadaan dan jangkaan individu. Dos pemulihan fungsi iaitu 2 ampul berselang hari dengan 60 ampul sebagai satu kursus. Dos boleh ditambah sewajarnya untuk mencapai keinginan individu. Secara umumnya, ia berbeza-beza mengikut jenis kulit & kecergasan fizikal individu.

Bungkusan

Setiap kotak mengandungi 10 ampul (2ml setiap ampul).

Kandungan

Ekstrak Placental                   1000 mg
Sama dengan 20 gram (20,000mg) plasenta segar.

Kontraindikasi

Tidak sesuai untuk orang yang hipersensitif kepada produk yang berkiatan dengan plasenta.

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT 141100948K

Kod Produk: A503