RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Dalam sejarah, manusia sudah mengetahui plasenta mempunyai kuasa pemulihan yang luar biasa. Di Mesir purba, tentera mengambil plasenta segar demi memulihkan tenaga diri mereka untuk berperang. Di China, ia telah lama digunakan sebagai tonik kecantikan, tonik buah pinggang dan afrodisiak. Orang Perancis telah lama menggunakan plasenta sebagai pengembalian kecantikan. Dalam sesetengah budaya, plasenta disediakan sebagai sup untuk membantu ibu-ibu baru mendapatkan semula tenaga mereka dan mengelakkan kemurungan selepas bersalin. Hari ini, ia adalah satu kegemaran di kalangan mereka yang ingin mengekalkan keremajaan dan memperolehi kecantikan.

Plasenta biri-biri telah digunakan oleh keluarga Diraja British selama 1400 tahun untuk menggalakkan kesihatan umum. Plasenta biri-biri pertama kali ditemui berpotensi merangsang pertumbuhan sel manusia dan memberhentikan tanda-tanda penuaan.

Pada tahun 1912, Pemenang Hadiah Nobel, Profesor Karl pertama sekali menemui bahawa plasenta biri-biri berpotensi merangsangkan pertumbuhan sel manusia dan memberhentikan kesan penuaan. Perkembangan Terapi Sel Hidup mendapati bahawa plasenta biri-biri mempunyai beribu-ribu bahan aktif yang boleh memberikan manfaat rejuvenasi sel. Pada tahun 1931, doktor Swiss Paul Niehans berjaya melakukan terapi sel pertama pada pesakit selepas pembedahan. Pada abad ke-21, teknologi unggul dan penyelidikan yang berterusan telah membolehkan ekstrak plasenta biri-biri dirumuskan kepada kapsul atau larutan yang sesuai untuk kehidupan moden yang sibuk.

Kajian telah mengesahkan bahawa plasenta mengandungi lebih daripada 8000 jenis nutrien aktif. Asid amino dan gonadotropin yang kaya memainkan peranan yang penting dalam menghasilkan kulit yang muda berseri, melicinkan kedutan, memperbaiki tekstur, keanjalan, firma & memberi tenaga kepada kulit, nada & mencergaskan kulit, mengurangkan penampilan selulit dengan pelembapan supaya kulit yang kelihatan cergas.

Penerangan Produk

Solusi Plasenta Biri-biri Berkepekatan Tinggi adalah 100% tulen dan semulajadi. Ia digunakan untuk meremajakan sel-sel badan anda dan demi kesihatan yang baik. Solusi plasenta biri-biri kami diekstrak daripada plasenta biri-biri Switzerland yang sihat dan berkualiti. Ia mengandungi asid amino yang kaya, polisakarida pelekat, gonadotropin, Vitamin E dan B siri, menapai (asid malic dan hydracid), kuning vitelline, lecithinum dan pelbagai mineral seperti kalsium, fosforus, zat besi, zink, tembaga, dan sebagainya.

Dengan faktor pertumbuhan & faktor pemindahan yang kaya, ekstrak adalah 20: 1; 1000mg bahan aktif yang pekat diekstrak dari 20,000 mg plasenta biri-biri yang segar.

Indikasi

Penuaan merupakan pengumpulan kerosakan terhadap makromolekul, sel-sel, tisu-tisu & organ-organ. Keadaan ini juga dikenali sebagai degenerasi sel. Penuaan adalah proses kemerosotan sistem tubuh badan dengan masa.

 

Kesan nutrisi dan kecantikan dari plasenta biri-biri:

Dianggap sebagai penawar semulajadi untuk remaja, Plasenta biri-biri boleh melambatkan proses penuaan. Usia mengorbankan tubuh manusia. Kita tidak boleh sama sekali mengabaikan fakta universal ini, tetapi kita boleh melakukan sesuatu untuk mencegahnya daripada berlaku terlalu awal.

Dalam usaha untuk memastikan keselamatan, plasenta diuji dan ditulenkan untuk mengeluarkan komponen yang berbahaya. Protein yang tertentu dalam plasenta juga boleh diterjemahkan melalui proses pensterilan.

Kontraindikasi

Tidak sesuai untuk orang yang hipersensitif terhadap produk yang berkiatan dengan plasenta.

Dos

Dos Solusi Plasenta Biri-biri Berkepekatan Tinggi berbeza-beza bergantung pada keadaan dan jangkaan individu. Dos pemulihan fungsi iaitu 2 ampul berselang hari dengan 60 ampul sebagai satu kursus. Dos boleh ditambah sewajarnya untuk mencapai keinginan individu. Secara umumnya, ia berbeza-beza mengikut jenis kulit & kecergasan fizikal individu.

Kandungan

Ekstrak Placental                  1000 mg
Sama dengan 20 gram (20,000mg) plasenta segar.

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT 141006336K

Kod Produk: A504