RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Lipodrainage merupakan suatu produk yang dihasilkan oleh CSIR (The Council for Scientific and Industrial Research) di Afrika Selatan, dengan kerjasama NASA, melalui penggunaan alatan perubatan yang terkini dan paling maju, menjadikan angkasawan mampu hidup di dalam keadaan yang sukar, dengan mempunyai kemampuan untuk menjayakan misi tanpa sebarang pengambilan makanan. Kini, ia dijadikan produk generasi terkini.

"Lipodrainage" merupakan penemuan terkini dalam ciptaan pelangsingan badan, menggabungkan formulasi neurologi yang canggih, genetik dan naturopati, untuk membuang lemak dari badan secara sinergistik, dan menampakkan efikasi pelangsingan yang hebat.

Penerangan Produk

Ekstrak Hoodia Gordonii: Ia diekstrak dari Kaktus Afrika Selatan– Hoodia Gordonii, yang menghilangkan rasa lapar melalui lintasan neurologi. Ekstrak ini adalah suatu bahan terkawal oleh badan farmakologi US dan juga digunakan oleh kaum asli Afrika Selatan bagi menghilangkan rasa lapar sewaktu masa pemburuan. Keupayaan menghilangkan rasa lapar akan mengurangkan pengambilan kalori lalu melarutkan lemak di dalam badan, menjadikan proses pelangsingan badan lebih cepat dan ketara.

Ekstrak Lentinus Edodes II sebagai penindas Gen IKKE: Ini adalah penemuan terkini "Lipodrainage" yang merupakan aplikasi pertama yang menggunakan Ekstrak Lentinus Edodes II, yang menindas aktiviti gen IKKE (yang menyebabkan lemak bertambah) dan meningkatkan tahap protein pengurang lemak di dalam badan, lalu menjadikan anda lebih langsing tanpa sebarang diet.

Indikasi

Kegemukan atas pelbagai jenis faktor.

Kontraindikasi

Kehamilan, kandungan organ yang tidak lengkap atau gangguan fungsi buah pinggang, hipersensitif terhadap kandungan produk ini.

Dos

Dos penggunaan adalah berbeza mengikut keadaan individu dan juga hasil keputusan yang diinginkan. Ia juga bergantung kepada keadaan fizikal dan bentuk badan individu. Dos yang disyorkan adalah 1-2 botol setiap hari, atau berselang hari, dengan 12 botol sebagai satu kursus. Dos boleh ditingkatkan sehingga berat badan atau bentuk badan yang optimal tercapai.

Pesakit yang mengalami kegemukan yang terlampau mungkin perlu mengambil lebih daripada 12 rawatan tetapi harus dilakukan dengan pemerhatian profesional. Air kencing mungkin akan menjadi sedikit hijau-kekuningan dengan granul minyak selepas mengguna "Lipodrainage" dan juga berbau pada air kencing dan peluh  yang disebabkan oleh pembuangan lemak, air berlebihan dan toksin melalui buah pinggang dan kelenjar peluh. Sesetengah pengguna akan mengalami kehilangan atau penurunan nafsu makan, tetapi ini adalah tanda-tanda normal apabila toksin dibuang dari badan dan ini tidak akan membahayakan pengguna.

Bungkusan

Setiap kotak mengandungi 12 botol (6ml setiap botol).

Kandungan

Ekstrak Hoodia Gordoni               3000mg
Ekstrak Lentinus Edodes                500mg

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT171200074K

Kod Produk: S302