RM 0.00
In Stock

Payment Method, Shipping Terms & Refund Policy

Pengenalan

Lipodrainage merupakan satu produk yang dihasilkan oleh CSIR (The Council for Scientific and Industrial Research) di Afrika Selatan, dengan kerjasama NASA, melalui penggunaan alatan perubatan yang terkini dan maju. Lipodrainage membenarkan angkasawan untuk hidup dalam keadaan yang sukar serta mempunyai kemampuan untuk menjayakan misi tanpa sebarang pengambilan makanan. Kini, ia dijadikan produk generasi terkini.

"Lipodrainage" merupakan penemuan terkini dalam ciptaan pelangsingan badan, menggabungkan formulasi neurologi yang canggih, genetik dan naturopati, untuk membuang lemak dari badan secara sinergistik, dan menunjukkan kesan pelangsingan yang hebat.

Penerangan Produk

Ekstrak Hoodia gordonii: Ia diekstrak dari Kaktus Afrika Selatan– Hoodia gordonii, yang menghilangkan rasa lapar melalui lintasan neurologi. Ekstrak ini adalah satu bahan terkawal oleh badan farmakologi Amerika Syarikat dan juga digunakan oleh kaum asli Afrika Selatan bagi menghilangkan rasa lapar sepanjang masa pemburuan. Keupayaan menghilangkan rasa lapar akan mengurangkan pengambilan kalori dengan melarutkan lemak di dalam badan, menjadikan proses pelangsingan badan lebih cepat dan ketara.

Ekstrak Lentinus edodes II (Penindas Gen IKKE): Salah satu penemuan terkini Lipodrainage adalah Lipodrainage merupakan aplikasi pertama yang menggunakan penindas Gen IKKE untuk menindas aktiviti gen IKKE (yang menyebabkan lemak bertambah) serta meningkatkan tahap protein pelangsingan di dalam badan, menjadikan anda lebih langsing tanpa sebarang diet.

Indikasi

Kegemukan atas pelbagai etiologi.

Kontraindikasi

Kehamilan, organ yang tidak lengkap atau gangguan fungsi buah pinggang, hipersensitif terhadap kandungan produk ini.

Dos

Dos penggunaan adalah berbeza mengikut keadaan individu dan juga kemahuan pengguna. Ia juga bergantung kepada keadaan fizikal dan bentuk badan individu. Dos yang disarankan adalah 1-2 botol setiap hari atau berselang hari, dengan 12 botol sebagai satu kursus. Dos boleh ditingkatkan sehingga berat badan atau bentuk badan yang optimal tercapai. Pesakit yang mengalami kegemukan yang terlampau mungkin perlu mengambil lebih daripada 12 botol tetapi harus dilakukan dengan pemerhatian profesional.

Air kencing mungkin berwarna hijau-kekuningan dengan sedikit granul minyak selepas penggunaan "Lipodrainage", dan juga berbau pada air kencing dan peluh disebabkan pembuangan lemak, air berlebihan, dan toksin melalui buah pinggang dan kelenjar peluh. Sesetengah pengguna akan mengalami kehilangan atau penurunan nafsu makan, tetapi ini adalah tanda-tanda biasa apabila toksin dibuang dari badan dan hal ini tidak akan membahayakan kesihatan pengguna.

Bungkusan

Setiap kotak mengandungi 12 botol (6ml setiap botol).

Kandungan

Ekstrak Hoodia gordonii               3000mg
Ekstrak Lentinus edodes               500mg

Penstoran

Simpan di tempat yang sejuk dan kering, elakkan daripada cahaya matahari dan jauhkan daripada kanak-kanak.

 

Buatan Switzerland

KKM Reg. No: NOT171200074K

Kod Produk: S302